top of page

A GreenFridge "moduláris" konyhája

A GreenFridge alkalmazás nemcsak abban egyedülálló, hogy hazánkban az első olyan app, amivel kezelheted az otthoni élelmiszer-készletedet, de erre optimalizálva olyan egyszerű recepteket is találsz, amiket a saját hangulatod és ízlésed szerint szabadon variálhatsz.
A GreenFridge applikációban szereplő receptek egy speciális alapelven épülnek fel. Vannak az alapreceptek, amelyeket akár önmagukban elkészíthetünk, vagy különböző alapanyagokkal, fűszerekkel variálhatunk. Ezeket ki lehet választani és elemenként össze tudjuk rakni a rendszerben azt a variációt, ami számunkra a legszimpatikusabb és amihez a legtöbb alapanyag megtalálható a háztartásunkban.


Hogyan keressünk recepteket?


A keresőt használva elsősorban olyan recepteket ad ki a GreenFridge applikáció, amihez a legtöbb alapanyag rendelkezésre áll a korábban felvitt saját készlet alapján. Amennyiben nincs valami otthon azt is látjuk. Bevásárláskor célszerű frissíteni az otthoni készletet, hogy mindig megfelelő ételjavaslatokat kapjunk az alkalmazás használatakor.


Miért jó a moduláris recept?


A moduláris recept rendszer előnye az is, hogy könnyen kiküszöbölhetjük azokat a variációkat, amelyek olyan alapanyagot tartalmaznak, amit a családunkban valaki nem szeret. Igyekeztünk úgy összeállítani az opciókat, hogy a legnépszerűbb, legkeresettebb összetevőkkel dolgozzunk, de betettünk egy-két trendibb, különlegesebb ötletet és ízvariációt is, hogy azoknak is kedvezzünk, akik szeretik az újdonságokat és különlegességeket.


A rendszerben található receptek alapanyagai könnyen beszerezhetőek, és többségében átlagos árszínvonalon mozognak. Néhány recept azonban tartalmaz extra alapanyagokat, de ezek vannak kisebbségben. Szerettük volna, hogy az applikáció mindenkinek segítséget tudjon nyújtani a főzésben.

Ha kíváncsi vagy, te mit tudsz főzni az otthoni élelmiszer-készletedből, töltsd le a GreenFridge alkalmazást most!

253 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page